win super schattig girl t-shirt!

Omdat er wat fout bleek te zijn gegaan met de mogelijkheid om een reactie achter te laten is deze actie met 2 weken verlengd!

Super leuk! Ik heb gewonnen bij Mar-joya.nl , dat ik een t-shirtje mag weggeven AAN JOU, dat zij zelf heeft ontworpen!!

t-shirt

Dat vind ik echt heel leuk bedacht. Ik moest een reden geven waarom ik deze t-shirt actie bij mijn site vond passen. En dat wist ik meteen! Ten eerste zijn de spulletje super cute! Ten tweede het woord ‘joy’ vind ik erg passen bij opvoeden zonder stress. Als je het even verder doortrekt dat woorden die je op een fles met water plakt ( Emoto ) blijkbaar invloed hebben. Ben ik natuurlijk heel erg voor, dat dit woord op een t-shirt van een kindje staat :-)

Ik ben echt weg van haar spulletjes die ze zelf ontwerpt en maakt. Ik zou als ik jou was dan ook echt even een kijkje nemen in haar webshop. Ze heeft ook sieraden enz. ! Ik was zo enthousiast, dat ik zelf ook een t-shirt heb besteld voor mijn dreumes mannetje! En die is van de week binnen gekomen.

T-shirt dat ik heb besteld

t-shirt

Het shirtje liet wat op zich wachten. Gelukkig had Mar-Joya mij elke keer goed op de hoogte gehouden. Er was wat misgegaan met haar leverancier en omdat ze dit nooit weer wil meemaken is ze gelijk rond de tafel gaan zitten met hen om dit te verbeteren. Toen het pakketje er was was ik echt heel blij verrast want het bleek een echt pretpakket te zijn! Ze heeft naast het t-shirt allemaal leuke kleine hebbedingetjes ingepakt.

t-shirt

Dit doet ze altijd, zolang de voorraad strekt. Mijn dochter zei meteen: “Oh, dit vind ik ook allemaal leuk mam. Goede bestelling heb je gedaan!” Haha. ik kreeg zelfs een klein cadeautje erbij omdat ik toch eventjes heb moeten wachten. Heel attent.

t-shirt

Maar goed, nu kun jij dit t-shirt dus winnen voor meisjes! Super schattig.

t-shirt

Hoe kun je winnen?

Vertel wat je van dit t-shirt vindt en waarom dit t-shirt echt in de garderobe van jou meisje thuis hoort! Waarom wil jij winnen? Vertel het ons in de reacties hieronder. ( vul goed je email adres in, zodat we je kunnen mailen als je gewonnen hebt )

Om meer kans te maken, vragen we jou om de fb site van opvoedenzonderstress.nl en Mar-Joya.nl te liken.

En dit berichtje over de win-actie te delen met jou vrienden.

Ook is Mar-Joya te vinden op twitter.

We zullen jou een email sturen op maandag 29 juni 2015 als je gewonnen hebt. Ik vind het super leuk om op deze manier een cadeautje te kunnen geven!

evazwart

4 gedachten over “win super schattig girl t-shirt!

  1. cbd tincture

    I am the proprietor of JustCBD Store brand (justcbdstore.com) and am aiming to grow my wholesale side of company. I am hoping anybody at targetdomain share some guidance :) I thought that the very best way to do this would be to talk to vape shops and cbd retail stores. I was really hoping if someone could recommend a dependable web-site where I can purchase Vape Shop International Sales Leads I am already checking out creativebeartech.com, theeliquidboutique.co.uk and wowitloveithaveit.com. Not sure which one would be the most ideal choice and would appreciate any support on this. Or would it be easier for me to scrape my own leads? Ideas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge