Win actie t-shirt van Mar-joya.nl

Onderstaand bericht is vervangen door DIT bericht.

Te laat kwam ik erachter dat door een fout, je hieronder helemaal geen reactie kunt achterlaten! Sorry voor het ongemak. De actie is met 2 weken verlengd. Reageer aub onder het nieuw geplaatste bericht met deze link: Win super schattig girl t-shirt.

Alvast bedankt voor je geduld!

 

 

Super leuk! Ik heb gewonnen bij Mar-joya.nl , dat ik een t-shirtje mag weggeven AAN JOU, dat zij zelf heeft ontworpen!!

t-shirt

Dat vind ik echt heel leuk bedacht. Ik moest een reden geven waarom ik deze t-shirt actie bij mijn site vond passen. En dat wist ik meteen! Ten eerste zijn de spulletje super cute! Ten tweede het woord ‘joy’ vind ik erg passen bij opvoeden zonder stress. Als je het even verder doortrekt dat woorden die je op een fles met water plakt ( Emoto ) blijkbaar invloed hebben. Ben ik natuurlijk heel erg voor, dat dit woord op een t-shirt van een kindje staat :-)

Ik ben echt weg van haar spulletjes die ze zelf ontwerpt en maakt. Ik zou als ik jou was dan ook echt even een kijkje nemen in haar webshop. Ze heeft ook sieraden enz. ! Ik was zo enthousiast, dat ik zelf ook een t-shirt heb besteld voor mijn dreumes mannetje! En die is van de week binnen gekomen.

T-shirt dat ik heb besteld

t-shirt

Het shirtje liet wat op zich wachten. Gelukkig had Mar-Joya mij elke keer goed op de hoogte gehouden. Er was wat misgegaan met haar leverancier en omdat ze dit nooit weer wil meemaken is ze gelijk rond de tafel gaan zitten met hen om dit te verbeteren. Toen het pakketje er was was ik echt heel blij verrast want het bleek een echt pretpakket te zijn! Ze heeft naast het t-shirt allemaal leuke kleine hebbedingetjes ingepakt.

t-shirt

Dit doet ze altijd, zolang de voorraad strekt. Mijn dochter zei meteen: “Oh, dit vind ik ook allemaal leuk mam. Goede bestelling heb je gedaan!” Haha. ik kreeg zelfs een klein cadeautje erbij omdat ik toch eventjes heb moeten wachten. Heel attent.

t-shirt

Maar goed, nu kun jij dit t-shirt dus winnen voor meisjes! Super schattig.

t-shirt

Hoe kun je winnen?

Vertel wat je van dit t-shirt vindt en waarom dit t-shirt echt in de garderobe van jou meisje thuis hoort! Waarom wil jij winnen? Vertel het ons in de reacties hieronder. ( vul goed je email adres in, zodat we je kunnen mailen als je gewonnen hebt )

Om meer kans te maken, vragen we jou om de fb site van opvoedenzonderstress.nl en Mar-Joya.nl te liken.

En dit berichtje over de win-actie te delen met jou vrienden.

Ook is Mar-Joya te vinden op twitter.

We zullen jou een email sturen op 19 juni 2015 als je gewonnen hebt. Ik vind het super leuk om op deze manier een cadeautje te kunnen geven!

evazwart

Een gedachte over “Win actie t-shirt van Mar-joya.nl

Reacties plaatsen niet mogelijk.