Wat ik vind.

Ik heb feedback gekregen over mijn blog. Heel leuk, complimenten en ook meer kritische zaken. Zoals o.a. : Ik mis specifieke artikelen over hoe op te voeden ( zonder stress ).

 vind

Tja, het loopt voor mij als een rode draad door m’n artikelen, hoe ik opvoed, hoe anderen dat doen. En wat werkt voor ons in ons gezin. Maar echte een stelling innemen, hoe het zou moeten zijn? Nee, of hoe ik vind dat men het beste opvoed? Nee.

Natuurlijk heb ik wel een mening. Ik weet over de meeste dingen heel goed wat ik ‘goed’ vind. Maar, ik ben er ook achter gekomen de afgelopen jaren dat ik nog zoveel te leren heb! Van anderen, door situaties mee te maken, door mezelf te verbeteren achteraf of in gesprek met m’n partner. Maar goed, iets meer kleuring, iets meer mening, iets meer standpunt. Dat kan ik ook wel in nemen. Zijn jullie benieuwd? Ik ook, haha!

Allereerst kwam het artikel van je kind als spiegel van jezelf online. Diep van binnen weten wij, of ten minste ik, ook wel dat als je zelf (veel) schreeuwt bijv. het voor een kind ‘gek’ is van hen te vragen stil en beheerst te zijn! Dit is ook belangrijk vind ik als je leiding geeft aan een team, of als je bijvoorbeeld leerkracht bent.

Later schreef ik in dezelfde lijn over het ‘goede’ voorbeeld geven en deelde ik over hoe wij omgaan met ruzie binnen het gezin. Wat ik vooral grappig vind, is dat ik het spannend vind om zo open en eerlijk te delen hoe ik denk over zaken omtrent het opvoeden. Ik was merkte ik bezig met de dingen toch een beetje leuk en licht houden. Maar ja, dan doe je mee met zo’n mama blog intervisie. En dan prikt men daar zo door heen he! Haha, geeft niks hoor. Ik vind het super leuk om mijzelf meer en meer uit te dagen en jullie een kijkje te geven in dit grappige brein wat eigenlijk overal wat achter zoekt. Soms tot het irritante toe 😉

Dus over dat, vind ik. En ik ga er maar eens wat meer over schrijven voor jullie. Je kunt ze vinden in het menu ‘Hoe doe jij dat’ onder de categorie: positief opvoeden. Deze komen voorlopig op woensdag online :-). Ik hoop dat julie het leuk vinden en ik vind het ten alle tijden erg leuk om te horen wat jij ‘vindt’. Mits het wel een beetje gezellig blijft natuurlijk ;-).

evazwart

Volg me via bloglovin.nl of like m’n Facebook pagina: opvoedenzonderstress.nl

Opvoeden Zonder Stress

8 gedachten over “Wat ik vind.

  1. Aceite Vape

    I’m the business owner of JustCBD Store company (justcbdstore.com) and I am currently aiming to expand my wholesale side of business. It would be great if someone at targetdomain give me some advice . I considered that the most effective way to do this would be to connect to vape stores and cbd stores. I was really hoping if someone could suggest a dependable web site where I can buy CBD Shops B2B Mailing List I am already checking out creativebeartech.com, theeliquidboutique.co.uk and wowitloveithaveit.com. On the fence which one would be the most suitable selection and would appreciate any support on this. Or would it be much simpler for me to scrape my own leads? Ideas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge