Verhuizen zonder stress #2

Nu ruim 2,5 week in ons nieuwe huis kan ik met schaamte zeggen dat ik nog steeds niet alle dozen heb uitgepakt… Afgelopen week zijn we bezig geweest met alle basis detail spullen kopen lees hier verder:
IMG_8500

Het grappige is ook dat ik de spullen uit die dozen niet mis. Dus dan ga ik me toch afvragen wat er in die 10 verhuisdozen zit die in de garage staan… En is het niet allemaal rommel dan? Ik wil het vandaag bekijken. M’n dochter zit een lange dag op school en ik moet aan de slag 😉

Wat we wel hebben gedaan?
Lampen gekocht voor bijna elke kamer. Rolgordijnen gekocht voor de kinderslaapkamers, kantoor en overige ramen in de woonkamer.  Veel bij Praxis in de aanbieding. Kleuren uitgezocht.IMG_8518Internet afspraken geregeld: Het signaal komt over vijf dagen en dan is ook de afspraak met de monteur gemaakt. Op dit moment heb ik mijn internet bundel van 2500 mb verlengt met nog 1000 mb. En sluit ik m’n telefoon aan op mijn laptop. Ik schrijf mijn posts en lange mails in mijn notities en ga online om ze te plaatsen. We kijken enorm uit naar weer fulltime te kunnen internetten!

IMG_8512We hebben ook verf gekocht voor een regenboog op m’n dochter haar muur, dat was haar eigen idee. Een blauwe kamer met een regenboog op de muur. Gelukkig hebben ze bij Gamma betaalbare kleine potjes muurverf in verschillende kleuren! (Wordt zeker vervolgd)

IMG_8522Ik heb ook (bijna) zelf een kledingkast voor onze dochter in elkaar gezet. Met hulp van mijn moeder en schoonbroer. Haha, nu lijkt het echt alsof ik een kluns ben. Maar dat is gelukkig niet het geval. Deze kast herkennen sommige waarschijnlijk wel… Ja hij is van IKEA. En kasten van IKEA kan ik over het algemeen heel goed in elkaar zetten. Alleen ging ook deze kast in delen, want het koken enz. ging er gewoon tussendoor. En uiteindelijk was ik blijkbaar zo lang bezig, dat m’n schoonbroer zei. Nou, ik doe de deurtjes wel even! Haha.

Maar nog belangrijker: een ritme vinden!! Pff, ik sprak laatst met een moeder van school en die zei: Ja die dozen uitpakken was niet zo ingewikkeld allemaal. Maar het wennen van de kinderen! Dat was echt pittig!

IMG_6028Nou, heb ik maar niet gezegd dat ik ook de dozen nog niet uitgepakt heb haha. Maar goed. Ik breng nu zelf (bijna) elke dag m’n dochter naar school omdat het zo dichtbij is. Het is echt maar 5 minuten fietsen. Maar waar ik natuurlijk geen rekening mee gehouden had. Is dat als we 5 minuten voor tijd weggaan. We helemaal nog niet weg kunnen! Want jassen aan, schoenen, klets klets, handschoenen, sjaal, tas mee. De fiets van achter naar voor rijden en er nog op. TJA…… Het schoot niet op. Maar goed die draai hebben we ook gevonden nou. Ik zet mijn wekker op mijn telefoon een kwartier voordat we wegmoeten. En dat werkt heel goed.
Verder heb ik ook bedacht om een soort plaatjes in volgorde te maken voor Uma om een ritme in te brengen.

En dan heb ik het natuurlijk niet gehad over het slapen. De kleinste was veel wakker. Ze waren allebei een dikke week ziek en verder heb ik geregeld in de ochtend gezocht naar hemden, onderbroeken en handdoeken.. in dozen haha.
Die heb ik overigens wel opgeruimd nu!

Op naar de volgende week. Over twee weken is onze zoon jarig. Onze persoonlijke deadline is dat dan alles klaar is. Nou ja, bijna alles 😉

evazwart

Hoe snel was jullie huis ingericht? En bij welke winkels hebben jullie je spulletjes gekocht? Nog goede tips? We zijn nog op zoek naar twee mooie lampen. Laat het met weten in een reactie!

Wil je deze blog volgen? Dat kan via bloglovin.nl!

En weten jullie al dat ik ook een facebookpagina heb? Hij heet: opvoedenzonderstress.nl Geef me een duimpje als je deze pagina leuk vind.

3 gedachten over “Verhuizen zonder stress #2

 1. Anoeshka

  Wauwwww eva wat een mooie blog heb je
  Het doet me meteen denken aan toen ik moest verhuizen in 2 weken verven vloerbedekking meubels bedden elke dag naar de praxis en gamma
  uiteindelijk was het af en kon ik lekker rustig in ons huisje wonen waar wij super gelukkig zijn. Jullie hebben zo een fantastisch huis wens jullie daarin veel woonplezier in. Als ik je kan helpen in je huis kunnen we afspreken. We moeten namelijk nog 1 keer per maand iets gaan doen dat was toch het voornemen en het maakt niet uit wat als we maar samen zijn

  Xxx Anoesh

 2. EvaVisser Bericht auteur

  Haha Anoesh, wat lief! Ja we moeten zeker wat doen. Maar ik dacht eerder aan ontspannen! haha. We bellen. Want dat gaan we zeker doen 😉
  p.s. vandaag weer grote stappen gemaakt. Garage is bijna leeg.

  Liefs! Eva

 3. superbeets

  Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other sites? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge