Valentijn DIY met m’n dochter

Door een mini #valentijnchallange van Linda van Mamaliefde.nl ben ik aan het denken gezet. En deze Valentijn DIY is eruit gekomen! Een super lief envelop hartje om je vriendinnetjes op school een lieve valentijnsboodschap te geven/sturen!

Valentijn DIY

Het is heel simpel gelukkig: Eerst heb ik papier met print, mallen om envelopjes te maken en stickers gekocht bij de Hema.

Valentijn DIY

Daarna hebben mijn dochter en ik samen de stickertjes uitgeknipt om ze in de envelopjes te kunnen doen.

Valentijn DIY

Daarna hebben we de kleinste mal overgetrokken op de achterkant van een papier met print.

IMG_8936

En die toen uitgeknipt, dan ziet het er zo uit:

Valentijn DIY

Daarna vouw je eerst het grootste flapje om.

Valentijn DIY

En dan de linker of de rechter daarvan.

Valentijn DIY

Toen kwam mijn dochter erachter dat het zo een hartje was! En toen hebben we besloten het zo te laten. Want eerst wilden we eigenlijk kleine envelopjes maken. Om dat te krijgen, moet je nog het flapje aan de andere kant van de grote flap ook nog vouwen. Ik vond het zo goed gevonden van m’n dochter. Was even een heel trots momentje :-)

Maar goed, toen hebben we de twee flapjes aan elkaar geplakt met een beetje lijm en een leuke boodschap geschreven op het witte gedeelte voor haar vriendinnetjes. Tot slot nog een stickertje in de flapjes gedaan.

Zie hier het resultaat:

Valentijn DIY

De vrijdag voor Valentijn gaat mijn dochter ze uitdelen. Maar omdat we het een beetje zielig vonden voor de rest van de klas, gaan we deze week nog hartjes koekjes bakken. Zo heeft iedereen iets liefs in de klas en haar vriendinnetjes hebben iets extra’s: een schattig kaartje met een complimentje en een stickertje.

Wat een liefde….

Ik hoop dat jullie deze Valentijn DIY ook zo leuk vinden als wij. Hebben jullie ook nog iets leuks geknutseld met je kind voor Valentijn? Of misschien iets lekkers gebakken? Deel je tips met ons bij reacties!

evazwart

Willen jullie op de hoogte blijven van wat er op deze site allemaal online komt? Volg deze blog dan even via bloglovin.nl

Ik heb ook een leuke facebooksite: opvoedenzonderstress.nl. Geef me je duimpje als je dit leuk vindt!

2 gedachten over “Valentijn DIY met m’n dochter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge