Tijdelijk minder bereikbaar

IMG_3100Voor ons werk zijn mijn man en ik tijdelijk de komende dagen minder bereikbaar. Ik streef ernaar om maandag, woensdag en vrijdag wat online te hebben staan. Maar wellicht lukt het me niet om adequaat op iedereen te reageren. Tot snel weer!

Ik grijp deze gelegenheid gelijk aan om na deze dagen met wat nieuws op de proppen te komen! Er komt een nieuwe categorie waarbij ik verhaaltjes wil delen met een boodschap. Om voor te lezen of uit het hoofd te vertellen aan je kindjes bij het slapen gaan of wanneer je dat leuk vind. Ik laat jullie z.s.m. alle ins en outs hierover weten! Ik vind het in ieder geval een leuke uitdaging!

 

evazwart

Volg me via bloglovin.nl of like m’n Facebook pagina: opvoedenzonderstress.nl

Opvoeden Zonder Stress

Een gedachte over “Tijdelijk minder bereikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge