Terugblik Sinterklaas-avond

Zo, het was even hectisch! Bij jullie ook? Surprises maken, kindjes: de een half ziek de andere helemaal excited, ikzelf met een zeer oor en een planning die weer eens helemaal anders liep!

IMG_6341

Laat ik bij het begin beginnen. Surprises maken. Mijn man heeft hier een hekel aan, zoals elk jaar. Meestal was ik diegene die uiteindelijk zijn daadwerkelijke surprise maakte. Hij hielp wel mee en maakte zijn eigen gedicht. Maar nu wist ik dat het heel druk zou worden, ik moest ook nog één extra maken voor mijn vader(!) die wonderbaarlijk, ook mee zou doen met pakjes avond bij mijn moeder(!) thuis. Zij zijn al sinds ik een half jaar oud ben gescheiden. En dit is nog nooit eerder voorgekomen. Super leuk vond ik het trouwens, mijn eerste sinterklaas met mijn vader en moeder, hihi. Maar goed, terug naar de surprise crisis. Kind naar school en kind slaapt, dan pas tijd. Want s’avonds kinderen veel wakker of om de zoveel tijd wakker geweest ivm griep en het kwam er nu echt op aan. Verder moest ik nog 3/4e van de cadeaus, ook ergens op een avond, halen, want dan zou het ook uitkomen voor mijn man..

Dus vroeg ik, zal ik je surprise maken? ( want dan zou ik de tijd  goed kunnen indelen en dan wist ik zeker dat mij alles zou lukken op tijd). “Nee hoor!” Was het antwoord. Dus nee hoor. Maar natuurlijk uiteindelijk: ja hoor! Anyway, alles is gelukt op vrijdag middag om 14.00 uur.
En het was weer een super avond. Gezellig met de familie, lekker eten, kindjes helemaal hyper de pieper blij en suuuuuuper veel pakjes!!!

Ik had ook echt een super leuke surprise! Het was een blok(g) en ik moest ergens aan draaien en toen kwamen er teksten uit die heel grappig waren en zonnebrillen en andere leuke cadeaus!

Ik had een paar dagen daarvoor een berichtje gelezen op de facebooksite van Klieder, over een super idee dat zij hadden om twee keer 5 cadeautjes te schenken aan twee kindjes waarvan de ouders het iets zwaarder hadden dit jaar. Ik vond het zo een leuk idee! En zo een mooi gebaar dat ik dat ook wilde doen. Ik had zelf nog 3 cadeaus liggen en een tweede hands cadeau dat amper gebruikt was. Deze heb ik allemaal ingepakt. Op aanraden van Klieder heb ik de directrice van de school gemaild met de vraag of zij een goede bestemming wist. Donderdag hebben wij de pakjes afgegeven en vrijdag hoorden wij dat de pakjes een mooie bestemming gekregen hadden. Wil jij ook zoiets doen? Wellicht voor kerst? Dan is het een slim om jou school ook een mailtje te sturen.

Ik wil jullie een paar leuke dingen laten zien die wij gekregen hebben! Ik leg even per foto uit wat het is! Misschien zitten er nog leuke tips bij voor de Kerst, mocht je dat ook vieren:-)

IMG_6512Dit zijn ze allemaal even bij elkaar.

IMG_6517Dit boek heeft mijn man gekregen. Met een heel mooi gedicht erbij. Het ging erover dat hij enorm hard gewerkt heeft de afgelopen 2,5 jaar. En dat er nu een tijd is aangebroken om het materiële met het niet materiële te verbinden in zijn leven. Ik ben ook wel nieuwsgierig dus hier komt nog een review over!

IMG_6526Deze steen heeft mijn dochter gekregen. Hij moest eerst 48 uur in het water en dan onder haar kussen. Dit zou tegen hoesten werken. Ik ben benieuwd we gaan het vanavond uit proberen!

IMG_6528Enorme hit voor mijn kleintje. Deze hamertje tik van de Hema! Hij heeft er die avond zelf heel veel mee gespeeld en nu mag hij officieel op zijn speelgoed slaan. Dat was een hele nieuwe ervaring voor hem!

IMG_6546What more do I need to say? Lego friends! Deze was te koop bij V&D met 15%korting. De nieuwste rage waar mijn dochter helemaal gelukkig van wordt op dit moment. Ze kan er heerlijk uren mee zoet zijn. Hele verhalen worden er gespeeld. Schattig om naar te luisteren :-)

IMG_6533Deze truck is helemaal geweldig! Hij is van V&D. En er zitten 4 auto’s bij (ipv 2 die je ziet op de foto). Hij kan helemaal in zijn verlengde uitgeklapt worden en het voorste gedeelte kan losgekoppeld worden van de achterkant. Hier was mijn zoontje ook heel de dag mee aan het spelen!

IMG_6552Deze morrocanoil set was mijn ultieme cadeau! Het is een shampoo, crème spoeling en verzorgende haarolie in een mooie grote toilettas. Ik ben echt weg van de verzorgende olie. Het geeft een natuurlijke glans aan mijn soms pluizende haar. En het voelt heerlijk zacht na het aanbrengen ervan. Ook vind ik de geur heerlijk! Ik heb nu ook de shampoo en crème spoeling gebruikt en die zijn ook heel fijn! Ze hebben ook weer dezelfde verrukkelijke geur. De toilettas vind ik heel leuk! De kleur vind ik gaaf. En verder is het heel handig dat hij zo groot is. Hij is bij veel Kapperszaken te verkrijgen maar ook o.a. via de website van sjenkels.nl.

IMG_6574IMG_6569Tot slot dit super leuke vegetarische kinderkookboek. Het is dus prima geschikt om samen met je kinderen recepten uit klaar te maken. En wat ik ook een super leuke toevoeging vind is dat er allemaal weetjes in staan over soorten groente en hun werking op het lichaam en vooral voor kinderen! Super interessant! Ik ga hier zeker nog een uitgebreide review over schrijven. Mijn dochter en ik zijn er weg van. Dit boek is o.a. te bestellen in de webshop van www.veggiekidz.nl!

Hoe was jullie sinterklaas weekend? En hoe zijn jullie en jullie kindjes er doorheen gekomen? Nog leuke tips voor kerstmis? Ik hoor het heel graag in een reactie hieronder. Ben reuze benieuwd!

evazwart

P.s. wil je meldingen van de nieuwste berichten van deze blog ontvangen in de mailbox? Klik Follow my blog with Bloglovin !!!!!!

 

 

16 gedachten over “Terugblik Sinterklaas-avond

 1. the feed

  Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it 😉 I am going to revisit once again since I book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide other people.|

 2. the feed

  First of all I want to say awesome blog! I had a quick question that I’d like to ask if you don’t mind. I was interested to know how you center yourself and clear your mind prior to writing. I’ve had trouble clearing my thoughts in getting my ideas out there. I truly do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally lost simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints? Cheers!|

 3. feed

  Awesome things here. I’m very satisfied to peer your post. Thanks a lot and I am having a look ahead to contact you. Will you please drop me a e-mail?|

 4. Jurgen

  Thanks a lot for sharing this with all folks you actually recognize what you
  are talking approximately! Bookmarked. Kindly additionally consult with my website =).
  We could have a link change arrangement between us
  Jurgen onlangs geplaatst…JurgenMy Profile

 5. Hildred

  Hello to all, how is everything, I think every
  one is getting more from this web page, and your views are pleasant in support of new visitors.
  Hildred onlangs geplaatst…HildredMy Profile

 6. superbeets

  Hi, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!|

 7. Mikayla

  Hi there very cool website!! Guy .. Excellent ..
  Superb .. I’ll bookmark your website and take the feeds additionally?
  I am happy to search out so many useful info right here in the post, we want work out extra strategies in this regard, thanks
  for sharing. . . . . .
  Mikayla onlangs geplaatst…MikaylaMy Profile

 8. Elvis

  Hey just wanted to give you a brief heads up and let
  you know a few of the images aren’t loading correctly.

  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and
  both show the same results.
  Elvis onlangs geplaatst…ElvisMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge