Poppedijn – n fijne speelgoed winkel!

IMG_5673

Nog even op de valreep! Over de winkel Poppedijn! Als je nog iets leuk en unieks zoekt voor pakjes avond en anders voor Kerst, dan is deze winkel echt een van mijn persoonlijke aanraders! Je hebt er van alles in alle prijs klassen, grote cadeaus en ook hele kleine. Voor baby’s tot oudere kinderen, en zelfs een aantal artikelen voor ouders! Maar stuk voor stuk is het speelgoed uniek.

Ik kom zelf graag in Poppedijn. Het is een heel leuke en unieke speelgoed winkel voor jong en oud in Delft, waar ik jullie met alle liefde over vertel! De winkel waarbij persoonlijk contact centraal staat en welke wordt gerund door partners Anke en Maarten.

IMG_5692Als je bij Poppedijn binnenloopt voel je meteen dat het hier anders is dan in andere (speelgoed)winkels. De spullen zijn met zorg gemaakt of uitgekozen. Duurzaam en van prettig materiaal. Er is voor ieder wat wils, jong, ouder, oudst. En alle interesses worden weergegeven. Van knutselspullen tot mega knikker baan. Houten klimrek dat omgetoverd kan worden naar een winkeltje tot loopwagentjes van hout. Haba spelletjes, poppenkleertjes, bedjes en auto’s. Maar ook pakketjes om zelf poppen te maken en een ruim assortiment aan (prenten)boeken.

IMG_5707Maar wat ik ook prettig vind: als je er één minuut binnen bent bij Poppedijn, wordt aan je gevraagd of je geholpen kan worden. Niet op de irritante verkoop manier, maar echt geïnteresseerd. Want Anke en Maarten willen graag persoonlijk met je mee denken. Koop je een cadeautje? Hoe oud is diegene? En dan krijg je een legio aan mogelijkheden en echt oprecht advies. Ik wilde een keer een leuk verjaardagscadeau voor mijn zoon. En zat te twijfelen tussen een grote houten auto en het loop varkentje waar hij op zat. Anke dacht heel fijn met me mee en gaf aan dat als hij er niet echt interesse in heeft nu, het waarschijnlijk in de hoek zal komen te staan en dat zou zonde zijn. Terwijl eigenlijk de houten wagen duurder was. En dus eigenlijk beter voor de verkoop.

 

IMG_5676Ik houdt van dat soort mensen, mensen die echt willen helpen. Ook verkopen natuurlijk. Maar alleen iets waar je écht wat aan hebt! Oprechte, eerlijke en vriendelijke mensen. En dat merk je gewoon als je in de winkel bent! Ik loop altijd met een glimlach op mijn gezicht en/of een blij kind weer de winkel uit.

IMG_6160Sinds kort is Poppedijn ook actief op Facebook! En daar op vind je enorm leuke acties. Ik sprak laatst met Anke en die vertelde dat ze veel van dit soort acties ook op de website gaan plaatsen, die overigens helemaal in een nieuw jasje gestoken gaat worden. Onlangs hadden ze een actie waarbij kinderen een echt eigen houten kamertje mochten inrichten. Deze staan nu allemaal tot 12 december in de etalage. Het ziet er prachtig uit. En Anke en Maarten waren heel blij verrast dat de actie zo aansloeg. Vandaar dat ze veel vaker dit soort dingen willen initiëren via Facebook en de website.

IMG_6168

Dus als je in de gelegenheid bent, loop eens naar binnen bij Poppendijn of bezoek de facebooksite! Het is echt een aanrader, alleen al om even te snuffelen en je kinderen leuk speelgoed te laten leren kennen. Het winkeltje staat in Delft. En als je toch een keer een leuk uitstapje naar Delft gaat maken, kun je wellicht Poppedijn op je to go lijstje zetten!

evazwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge