(online) budget shoppen for kids

Vandaag wil ik jullie vertellen waar ik eigenlijk budget kleertjes voor mijn twee kindjes koop.

hema_logo_new
bron

Veel van jullie moeders weten dat (budget) shoppen helemaal niet leuk meer is met twee kinderen erbij. Toen ik er één had ging het nog wel, toen ze klein was. Want hup in de kinderwagen en af en toe een hapje en een drankje geven, of toen ze nog kleiner was: gewoon lekker slapen terwijl mama aan het passen was of kleertjes voor haar uitzocht. Maar nu, nu gaat dat echt niet meer. Tenzij ik iemand meenemen en soms offert mijn zusje zich daarvoor op. ( Super lief btw!) Maar het blijft winkels in en uit rennen en alleen dat kopen wat echt nodig is. En soms laat ik mijn dochter wel wat passen, maar dat duurt zoo lang, dus liever eigenlijk niet.

Want wat ik vroeger echt suuuuuuper leuk vond: lekker winkeltje in en winkeltje uit, iets passen en dan iets kopen, pas als ik het echt heel leuk vond. En vooral zoeken naar budget koopjes!

Nee, die tijd is voorbij hihi. Mijn man houdt namelijk helemaal niet van shoppen! Maakt niet uit wat voor soort shoppen. En daarom is hij ook altijd ver te zoeken als het weer ‘ns tijd is om wat te kopen 😉

Maar goed, we hebben altijd internet nog!

Hier even op een rij waar ik de (budget) kleertjes voor mijn kindjes koop tot nu toe:

Hema.nl

keep-calm-and-love-hema-20

bron

Ik ben echt verliefd op die winkel! Ik koop daar heel vaak (budget) kleertjes voor mijn kinderen, van rompertjes tot sokken, tot, broekjes en shirts (die jogging broekjes voor mijn zoontje vind ik super fijn!). Ik moet zeggen dat ik voor mijn dochter hier de laatste tijd niet zo veel meer koop. In de zomer heb ik wel veel voor haar ingeslagen bij de Hema. Ik ben lid van hun e-nieuwsbrief en meestal als ze korting hebben, heb ik kleding nodig. Ik bestel dan een stapeltje en dan moet ik het afhalen in de dichtstbijzijnde Hema winkel. Dit vind ik ideaal. Ik heb eigenlijk nog nooit iets terug gestuurd!

V&D

Bij V&D kijk ik wel veel online, maar shop ik toch liever in de winkel. Zowel voor mijn dochter als voor mijn zoon. Soms vind ik hier toch wel prijzig. Vooral Lief en dat soort merken. Maar meestal ga ik ook in de uitverkoop budget winkelen en dan valt het vaak weer reuze mee!

WE KIDS

ClipboardWEadvertentieAHbron

Ik shop hier af en toe online, maar ook meestal in de winkel zelf. Voor mijn dochter hebben ze hier heel leuke budget dingen te koop voor een heel goede prijs. De aanbiedingen zijn vaak 2 broeken voor 24,95 euro of zo. Dat vind ik prima te doen! En wat ik laatst ook bedacht had, ik koop gewoon een simpele broek en naai er zelf een leuke kanten lint op of iets dergelijks. WE KIDS heeft daar heel geschikte broeken voor. Leuke kleurtjes of met mooie vale plekken. Maar verder simpel. De pasvorm is ook perfect voor mijn dochter.

ZALANDO.NL

Hier heb ik laatst geshopt voor mijn dochter. Een heel goede winterjas in de aanbieding. En twee broeken voor 19.95 euro per stuk van Esprit.
Ik kijk hier ook graag voor mijzelf bij het merk Mint&Berry. Ik hou enorm van dat merk het is echt zoo leuk!

PRIMARK

IMG_8158Sinds kort kocht ik ook wat (budget) kleding daar, mijn schoonmoeder heeft me overgehaald. Voor kleine jongetjes hebben ze daar echt heel schattige dingen, zoals overhemdjes en gave truien. Maar voor grotere meisje vind ik het toch minder hoor! De pasvorm is wat slobberig. Maar misschien heb ik ook niet goed gekeken. Ik heb voor mijzelf in ieder geval besloten dat ik daar alleen kleren voor mij dochter haal als ik ze ècht heel leuk vind!

Waar kopen jullie budget kleren voor jullie kinderen? En kopen jullie ze meer online of offline? En hoe vaak koop je kleding per jaar ongeveer? Zijn er nog leuke adresjes die ik niet ken? Laat het me weten in een reactie, ik ben heel benieuwd!

evazwart

P.s. Je kunt deze blog volgen via Bloglovin.nl! Vind ik leuk, als jullie mij volgen 😉

5 gedachten over “(online) budget shoppen for kids

 1. zomersproetje

  Ik koop ook graag bij de hema 😀 . Ook de zeeman of wibra vind ik fijne winkels. Daarnaast koop ik veel via marktplaats. Een half jaar geleden hebben we een grote ikeatas bij iemand kunnen kopen met daarin kleertjes van maat 62 tot 80. Voor een spotprijzen.Super handig! Daar kan ze nog zeker nog een half jaar mee vooruit. Met ook leuke merkkleertjes. Dus hoeven we er bij iedere maat maar een paar dingen zelf bij te kopen. Ideaal.

 2. Henny

  Ik koop graag bij de h & m, vooral voor de spijkerbroeken voor mijn zoon. Hij is dun en kan dus niet veel modellen aan, maar de rechte modellen van de h & m zitten hem goed. Voor meisjes ook leuke jurkjes en shirtjes.

 3. EvaVisser Bericht auteur

  Wat een goede tip Zomersproetje! Ik ben onlangs ook tegen een aantal Facebook groepen gelopen die ook tweedehands kleding online zet. Maar marktplaats, ik had er wel over gehoord, maar nooit echt naar gekeken!

  Henny, nou dan is het wel fijn dat H&M wel de juiste pasvorm heeft voor jou zoon. Ik koop ook wel eens bij H&M Maar dat is heel zeldzaam. Laatst wel van die pyjama pakjes met voetjes daar gekocht voor mijn zoontje. 😉

  Liefs!

  Eva

 4. Ana

  Ik koop bijna alles bij de H&M. Ik heb ook eerder wat dingen bij de Primark gehaald maar alles was super snel te klein voor Tosh. Ik kwam laatst op Facebook een post tegen over de arbeidsomstandigheden bij de verschillende merken. H&M was toen eentje die van de goedkopere merken bovenaan stond (maar nog niet zoals het zou moeten zijn helaas). Toen heb ik besloten om alleen daar nog kleding voor mijn jongens te halen (meestal alleen als er sale is 😀 ) !

 5. superbeets review

  Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon on a daily basis. It will always be helpful to read through articles from other authors and practice a little something from their sites. |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge