moederdag zonderstress win actie!!

Hey Super Moeder! Ik zat gisteren zo een beetje na te denken over mijn blog en jou.. m’n doelgroep..

moederdag

En eerder zag ik al ideeën langskomen voor moederdag bij andere bloggers. En om heel eerlijk te zijn doen wij daar thuis meestal niet veel mee. Omdat ik al begin mei jarig ben en mijn dochter vlak voor moederdag. En omdat het dan nogal druk is met ontbijtjes op bed en cadeautjes verzinnen en noem het maar op! Maar meestal krijg ik wel iets liefs zelf gemaakt van mijn dochter en een ontbijtje op bed.. meestal..

Het gaat nu om jou

Maar omdat jij als moeder toch wel echt mijn doelgroep bent met deze blog, vind ik het eigenlijk stom om helemaal niks met moederdag te doen! Ik ben er namelijk helemaal voor dat jij als moeder in het zonnetje wordt gezet en dat er stil wordt gestaan bij jou en hoe lief je wel niet bent; en fantastisch; en bijzonder; en eigenlijk de allerliefste moeder van de hele wereld!!

Dus toen begon er iets op gang te komen! Een leuk idee: Ik dacht, wat zou ik nou willen geven aan een van mijn moederlezers als moederdag win-actie??? Ik dacht hm.. waar je mij echt een plezier mee zou doen is: Dat de rest van het gezin even een dagje het hele huishouden overneemt en dat ik lekker kan chillen in bad met een boekje. Of zoiets…

En toen had ik mijn keuze snel gemaakt voor deze enige echte moederdag win-actie van opvoedenzonderstress.nl! Namelijk:

Met samenwerking van jouw gezin maak jij kans op een ultieme moederdag zonder stress verwen pakket:

moederdag

Hierin zit:

– Een heerlijke natuurlijke massage olie. Goed tenminste voor 1 uur massage door jou gezinslid naar keuze ( of meerdere 😉 )

– Lekker lavendel zout voor in bad. Voor pure ontspanning! En als je geen bad hebt. Lekker voor in een voetenbadje ( teiltje )!

– Natuurlijk afwasmiddel want de rest van je gezin gaat op deze dag de vaat voor jou doen!

– Natuurlijke allesreiniger. Want het huis mag ook wel eens gepoetst worden. Maar niet door jou! Door je kids en manlief/vriendlief wel te verstaan!

Kan jij nou ook een dag gebruiken waarbij de rest van het gezin het eens helemaal van je over neemt? En ben jij ook wel toe aan dit verwen pakket? Doe dan mee met deze moederdag zonder stress win-actie!

Hoe maak je kans?

Allereerst wil ik graag weten waarom jij dit pakket wil winnen: Laat het me weten in de reacties! Laat ook zeker je email adres achter zodat ik het bekend kan maken als je gewonnen hebt!

Verder maak je extra kans als:

Je mijn site volgt via Bloglovin.nlOpvoeden Zonder Stress
Je jou gratis inschrijft voor mijn nieuwsbrief (zie rechterkant v.d. pagina)
M’n Facebook pagina liked.opvoedenzonderstress.nl
Als je mij bericht daar wil delen met jou vriendinnen/andere moeders!

Ik kijk uit naar jullie reacties! Volgende week vrijdag stuur ik diegene die gewonnen heeft een mailtje! Wie weet ben jij het wel! Dan stuur ik het pakket zsm naar je toe! incl. bijbehorende takenlijst voor je gezin 😉

evazwart

11 gedachten over “moederdag zonderstress win actie!!

 1. Karen Mee

  Nou, ik doe wel mee hoor! Een voetenbadje kan ik wel gebruiken. Even lekker rustig zitten in plaats van al dat geren en rolstoelgeduw de hele dag :) en met de massageolie doe ik het dan stiekem andersom: ik masseer lekker m’n dochter want haar dyskinetische gemep (lees m’n blog maar even 😉 ) hoef ik niet op m’n rug en ik vind het superleuk om haar te masseren!
  Karen Mee onlangs geplaatst…Elektrische rolstoel: handicap zo zichtbaarMy Profile

 2. Refugio Manthei

  I simply want to tell you that I am new to blogging and site-building and truly loved this blog. Likely I’m planning to bookmark your blog . You actually have excellent well written articles. Thanks for sharing your website page.

 3. metal security doors for homes

  Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any helpful hints for rookie blog writers? I’d genuinely appreciate it.

 4. John Deere Repair Manuals

  Nice post. I study something tougher on totally different blogs everyday. It is going to always be stimulating to learn content from different writers and observe a little bit something from their store. I’d choose to make use of some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link in your web blog. Thanks for sharing.

 5. cbd dogs anxiety

  Aw, this was an actually wonderful blog post. In idea I want to put in composing such as this furthermore? taking some time and also actual effort to make an excellent post? yet what can I say? I put things off alot and also never appear to obtain something done.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge