moeder van drie, styliste & model

Maureen Powel kwam ik tegen op een event voor bloggers. Ze is styliste, maar blogt voornamelijk over haar trips naar het buitenland, haar leven en deelt veel mooie foto’s van outfits die ze draagt en die haar kinderen dragen..

moeder

Toen ik haar zag dacht ik meteen. Wouw, wat een powerhouse. De kleuren en kleren die ze draagt zijn heel gewaagd en leuk. En zij kan het heel mooi hebben met haar prachtige uiterlijk. Ik hoorde haar tussen neus en lippen door zeggen dat ze moeder is van drie kinderen heeft. Maar ze ziet er zo goed uit! Dat ik dacht. Hmm? hoe krijg je dat voor elkaar? Tijd om haar het hemd van het lijf te vragen ūüėČ

Wie is Maureen?

Maureen heeft een blog en daarnaast schrijft ze ook voor de blog van Glamour. Ze is moeder van drie kinderen, is model en styliste. En, heel verassend: ze maakt ook taarten ( zie website ) !

Bezige bij dus,  hoe doe jij alles en ben je ook nog moeder?

Ik zie in alles upportunities. Bijv. het taarten maken is meer een uit de hand gelopen hobby. Het is ook niet rendabel. Ik vind het gewoon heel erg leuk. Ik doe liever iets wat ik ook met de kinderen kan combineren. Dus bijv. een patisserie beginnen zit er niet in. Bloggen kan ik elk uur van de dag doen. Ik ben trouwens het helderst qua schrijven overdag.

moederWanneer doe jij dan alles? Er zit toch maar 24 uur in een dag?

Mijn man heeft een B&B. Het voordeel daarvan is dat hij altijd om 11.00 uur vrij is. Je moet wel heel vroeg opstaan. Maar daarna ben je vrij. Dan kan ik het goed combineren met hem. Dan gaan we bijv. ergens heen en dan maken we de foto’s voor m’n blog.¬†Want de foto’s maak¬†ik zelf. Omdat ik model ben heb ik geen moeite met poseren. Maar ik ben wel vaak eerst zelf de belichting e.d. aan het checken en dan vraag ik iemand die dan bij me is om op het knopje te drukken :-)

En ik hou van schema’s maken. Soms bijna obsessief. Zo zit in ik elkaar, het zit zo in mijn hoofd. Ik maak een schema met uren. En ik heb maar een nacht van 5 uur nodig. Ik ben van mezelf heel gedisciplineerd en ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit. Ik gebruik alle uren in mijn dag.

Hoe ziet dat er dan uit?

Ik sta op en doe een wasje. Iedereen heeft in de kamer een overvolle wasmand staan haha! Dan help ik de kindjes naar school. Ze zijn al wat groter gelukkig, dus ze kunnen al zelf hun kleren aan doen enz.

van 09.00 – 11.00 uur ruim ik op.

van 11.00 – 12.00 uur doe ik de boekhouding

van 12.00 Р15.00 uur. Dan breng ik bijv. de fiets naar de fietsenmaker of ik breng spullen terug van een stylingjob. Gewoon allerlei soorten boodschapjes.

16.00 uur doe ik boodschappen. Ik doe het liefste elke dag verse boodschappen voor die dag. Want ik kan nooit van te voren bedenken waar ik trek in heb en ik houdt van verse groente en heb een verfijnde smaak.

Mijn kinderen gaan allemaal al naar school en drie keer per week naar de naschoolse opvang.¬†In de avond sport ik of heb ik een afspraak of bak ik mijn taarten. En als ik bijvoorbeeld om 13.00 uur een klus heb? Dan zit mijn hele dag er alweer bijna op als ik thuis kom. Ik heb ook een heel goed vangnet. Mijn moeder helpt. En heel soms vraag ik de buurvrouw om op de kinderen te letten.¬†En als ik even een beetje op ben dan ga ik een heel weekend met de kinderen naar mijn moeder. En dan zorgt zij lekker voor de kinderen en voor mij ūüėȬ†Ik ben het zo gewend en een baan van negen tot vijf zou echt niks voor mij zijn!

moederZijn je ouders ook zo?

Mijn moeder niet, mijn vader was geloof ik wel zo. Dus misschien heb ik het wel onbewust overgenomen of zoiets. Hij was ook altijd bezig. Ik ging op mijn 14e al werken omdat ik een steentje bij wilde dragen voor ons gezin. Mijn moeder deed alles alleen. Ik ging vakken vullen, later bij v&d werken en coolcat. Anderen gingen op vakantie en ik was aan het werk, op mijn 18 was ik model.

Plannen

Ik denk dat het vooral belangrijk is om als moeder met drie kinderen goed te plannen. Ik hou niet van haasten, als ik weet dat de kinderen ergens om 11 uur ergens moeten zijn. Dan zorg ik dat alle kinderen om 10 uur al klaar staan. Ik neem altijd een uur extra dat iedereen klaarstaat. Ook al is het om de hoek. Ik wil relaxed kunnen zijn. Iemand gooit bijv. iets over zich heen of die is langzaam of, er gebeurd eigenlijk altijd wel wat. Als de kinderen naar school moeten, dan sta ik half zes op. In het weekend iets later half zeven of zeven uur.

moederHoe blijf je zo mooi in shape na je zwangerschappen?

Alles wordt makkelijker. Ik heb geen baby’s en peutertjes meer. Ze kunnen best veel zelf. Soms ga ik wel sporten maar eigenlijk is mijn grootste geheim dat ik overal naar toe fiets door heel Amsterdam. Ook als ik een afspraak heb aan de andere kant van de stad. En ook alle boodschappen elke dag, doe ik op de fiets. Zelfs als het regent. Ik denk dat het komt door al die grachten en mijn bakfiets is ook niet heel licht. Ook eet ik niet ongezond. Ik eet bijv. al jaren geen brood meer en geen melkproducten.

Hoe ik het allemaal volhou? Dat weet ik ook niet, wat ik wel doe is elk jaar twee weken zonder de kids op vakantie. Dat vind ik wel belangrijk. Soms ook een weekendje. We doen vaak de eerste week een soort resort. Heel relaxed. Dan lig ik bijna de hele dag alleen maar te slapen en te chillen. Als ik bij het zwembad lig val ik in slaap. Als we een taxi rit ergens naar toe hebben val ik in slaap. En ga zo maar door. De tweede week gaan we dan op avontuur en tripjes maken. Tijdens deze vakanties kom ik tot rust. En verder ben ik een bezige bij. Tot vervelends toe. Oh en soms ga ik dus ook een weekendje bij mijn moeder langs met de kinderen. Als ze dan wat willen weten zeg ik: vraag maar aan oma. Haha.

Wat is je droom? Wat wil je nog bereiken?

Ik ben met iets nieuws begonnen en dat is bloggen. Ik wil dat ik daar uiteindelijk ook mee kan verdienen. Er begint al een beetje werk uit te komen. Dat is heel leuk.

Verder wil ik eigenlijk de hele wereld ontdekken. Vietnam bijvoorbeeld was helemaal nieuw voor ons. Ik wil vooral delen over deze bijzondere plekken. Ik vind het heel erg leuk als de reacties zijn: Oh ik dacht nooit dat je daar op vakantie kon gaan. Ik wil de wereld dichter bij elkaar brengen. Cultuur overbrengen, ik vind het zonde als mensen echt niet weten wat de wereld te bieden heeft. Soms geven mensen veel geld uit aan vakanties in Centerparcs of zoiets. En dan denk ik, ga een keer naar Praag! Ik ben het liefst altijd weg. Wat mensen nog niet weten, wil ik laten zien. En dat er niks mis mee is.

Ik vond het super leuk om deze super moeder te spreken en stiekem zoveel tips van haar te krijgen! Ook was ik heel nieuwsgierig naar Maureen als styliste. Ik wil nog steeds heel graag een keer een sessie met ¬†Maureen doen, ze had zo’n ontzettende leuke kleren voor mij in gedachte!¬†Omdat ik nu in iets groots moest investeren kon het nu niet. Maar zodra het kan zal ik het laten weten. En het lijkt me heel leuk om een sessie met Maureen te verslaan voor opvoedenzonderstress.nl! Want hoe relaxed is het als je zelf niet winkel in en uit hoeft! Dat lukt mij namelijk ook echt niet met vooral de jongste van 2 die dat echt nooit ziet zitten..

evazwart

Volg me via¬†bloglovin.nl¬†of like m’n Facebook pagina:¬†opvoedenzonderstress.nl

Opvoeden Zonder Stress

8 gedachten over “moeder van drie, styliste & model

 1. cbd near me

  I’m the owner of JustCBD brand (justcbdstore.com) and am trying to expand my wholesale side of company. I really hope that anybody at targetdomain can help me . I considered that the very best way to do this would be to connect to vape shops and cbd retail stores. I was really hoping if anyone could suggest a reputable web-site where I can get CBD Shops B2B Data List I am already checking out creativebeartech.com, theeliquidboutique.co.uk and wowitloveithaveit.com. On the fence which one would be the best selection and would appreciate any guidance on this. Or would it be simpler for me to scrape my own leads? Ideas?

 2. berkey

  I’ve learn a few just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how much attempt you set to make this sort of magnificent informative web site.|

 3. thefeed

  I’m excited to uncover this page. I wanted to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely liked every bit of it and I have you saved to fav to look at new stuff on your site.|

 4. thefeed

  Hi my friend! I wish to say that this post is amazing, great written and include almost all vital infos. I would like to look extra posts like this .|

 5. superbeets review

  Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for novice blog writers? I’d certainly appreciate it.|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge