Mijn blog genomineerd!!

Wouw, in één week ben ik 4 (!!!!!) keer genomineerd voor het Liebster award… Ik was er even stil van. En verder had ik een big smile op mijn gezicht!

blog

En wel door: Cassandra van Princess-Leia.nl, Barbara van mamameteenblog.nl, Minke van mamaminke.nl en Marij van zomersproetje7.nl. Alle vier enorm bedankt! Ik ben ontzettend vereerd dat jullie mijn blog genomineerd hebben. En ik vind het super leuk dat jullie aan mij dachten. Was er echt stil, blij en gelukkig van toen ik jullie berichtjes kreeg!!!

Ik leg hieronder even kort uit wat het is, dat wist ik zelf namelijk ook niet.
The liebster award is in het leven geroepen om kleinere blogs wat meer onder de aandacht te brengen.

De regels van The Liebster Award:

Bedank en link naar de persoon/blog die je genomineerd heeft.
Beantwoord de vragen die je gegeven zijn door diegene die je genomineerd heeft.
Nomineer 11 andere bloggers en link deze (200 volgers en minder).
Stel iedere genomineerde op de hoogte van hun nominatie.

Ik heb zelf een mix gemaakt van alle vragen van de dames hierboven, anders zou ik 44 vragen moeten beantwoorden. Ik hoop dat ik de leukste eruit heb weten te vissen:

1. Omschrijf jezelf eens in 5 woorden

Positief, prestatiegericht, sociaal, energiek & vrolijk

2. Waarom ben je begonnen met je blog?

Bij over mij & waarom kun je precies lezen waarom ik deze blog ben begonnen. Maar waarom ik begonnen ben met bloggen op zich is denk ik omdat ik iets wilde neerzetten. Iets waarbij ik mijn talenten en kwaliteiten kwijt kan, maar waarbij ik ook anderen kan helpen.

3. Welke quote omschrijft jouw en de manier waarop jij in het leven staat?

Every problem has a solution + When you can’t go left, go right.

4. Wat is je grootste droom?

Op dit moment is dat een beetje moeilijk te zeggen. Ik heb best veel dingen die ik wil en de mogelijkheden zijn oneindig. Ik ben ook met een traject begonnen om erachter te komen wat ik nou echt wil neerzetten in mijn leven. Mijn grootste droom is dan ook eigenlijk dat mijn gezin en ik gelukkig zijn en blijven.  En dat we kunnen blijven doen wat we allemaal het liefste willen, ieder moment weer.

5. Wat wil je over 5 jaar bereikt hebben? En met je blog?

Over 5 jaar wil ik kinderboeken uitgebracht hebben. Die iedereen natuurlijk koopt 😉 Binnenkort komt er een nieuwe rubriek met verhalen met een betekenis op mijn blog. Ik zou zeggen: stay tuned 😉 En met mijn blog wil ik zo groot mogelijk worden. Ik wil zo veel mogelijk moeders/ouders bereiken en dat ook zoveel mogelijk moeders en ouders hun tips delen middels mijn blog. Dat het echt een veel bezocht platform wordt waar veel mensen wat aan hebben.

6. Wat wilde je vroeger worden? En is dat gelukt?

Ik wilde musical ster worden, haha. Ehm misschien ben ik nu wel ster van mijn eigen leven, maar geen musical ster. Wie weet ga ik dat ook gewoon nog een keertje doen! Haha.

blog

7. Welke blog van jezelf staat voor jou op nummer 1 en ben je het meeste trots op? (graag met linkje)

De blog van de je kind als spiegel van jezelf. Het was het eerste diepere onderwerp wat ik durfde aan te gaan om over te schrijven op m’n blog. Grappig dat dat spannend was :-)

8. Welke 2 hobby`s heb je nog meer naast het schrijven van je blog?

Ik houd van zingen en de tweede, ik kan nou niet zeggen was vouwen, haha, maar dat doe ik wel veel te veel de laatste tijd 😉 haha. Ehm ik denk dansen. Ik wil ook weer op een dansles gaan want ik doe het te weinig. Oh ja, Yoga is meer een levensstijl voor mij. Maar misschien kun je die ook zien als hobby?

9. Welke 4 kledingstukken in je kast draag je niet meer, maar kun je ook niet weggooien en waarom?

Mijn trouwjurk. Een mooie bordeaux rode Indiase trouwjurk. Misschien op ons 10 jarige huwelijk ga ik hem nog een keer dragen 😉 Verder een rok gemaakt door mijn moeder voor een thema feest op de middelbare school. Ik moest Sandy van ‘Grease’ voorstellen. Was wel goed gelukt trouwens. Nummer 3 is ehm… mijn promdress. Ik kan hem wel aan. Maar ik denk dat ik dat gewoon niet meer ga doen haha. Geen idee waar naar toe! En nummer vier: Mijn borstvoeding b.h.’s? Het ziet er nu naar uit dat een derde niet meer gaat komen. Word ik wel een beetje verdrietig van als ik daar aan denk. Maar ja. Voor nu is dat wel zo.

10. Waarom zouden we jou blog moeten volgen?

Het is natuurlijk de leukste blog die er is haha! Maar even serieus, ik denk dat mijn blog uniek is omdat hij gaat over opvoeden zonder stress oftewel ik probeer in mijn opvoeding dieper te kijken naar hoe ik met mijn kids om kan gaan en hen kan helpen bij hun ontwikkeling als mensjes in deze maatschappij. En hoe ik mijzelf kan ontwikkelen tot een beter mens en moeder. Spiritualiteit staat daarin ook centraal. Ik neem je mee in de vraagstukken die ik mijzelf voorschotel. Verder worden er heel fijne (o.a. natuurlijke/healthy) tips gedeeld door mij en andere ouders ( veel weten meer dan één ) en uitoefenaars van verschillende vakgebieden rondom kinderen.

11. Wat is een must have voor een blogger?

blog

Haha dat is echt deze trui. Ik heb hem alleen niet gekocht… Hij is te koop bij mango.nl, ik heb hem gezien in de winkel in Amsterdam. Als hij er in een andere kleur was, had ik hem meteen meegenomen. Maar ik draag eigenlijk nooit zwart… Echt jammer. Deze vind ik zooo ontzettend leuk!!

Wie ik wil nomineren:

ninjamoeder.nl
pinkpress.nl
mamanatuurlijk.nl
mamazing.nl
love4kidz.nl
cooleouders.nl
aanhetlijntje.be
mamaspinsels.nl

En mijn vragen aan deze 8 (sorry) dames zijn:

1. Wat maakt jou blog uniek?
2. Welke quote omschrijft het beste dit moment in jou leven/ontwikkeling?
3. Aan welke tip heb jij heel veel gehad voor jou blog?
4. Wat vind jij het leukste artikel op jou blog? ( met link)
5. Wat is het laatste standje dat je aan je kid(s) hebt gegeven en hoe ging(en) zij daar mee om?
6. Van welke aankoop deze maand werd jij heel erg blij?
7. Wat is jou secret om te relaxen?
8. Als je jouzelf als een sport zou moeten omschrijven, welke is dat dan en waarom?
9. Op welk dier(en) vind je kind(eren) het meeste lijken?
10. Wat zou je nog graag willen doen met jou blog?
11. Wat is het onderwerp van de laatste post die je hebt geschreven op jou blog?

Ik zou het super leuk vinden als de genomineerde hierboven mijn 11 vragen beantwoorden en andere bloggers gaan nomineren!

evazwart

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn antwoorden te lezen! Hebben jullie wel eens een Award gewonnen? Waarvoor en wat was jullie eerste reactie?

Wil je mij volgen? Dat kan makkelijk via bloglovin.nl
Opvoeden Zonder Stress
Je kunt ook onze facebooksite liken: opvoedenzonderstress.nl 😉

32 gedachten over “Mijn blog genomineerd!!

 1. EvaVisser Bericht auteur

  Bedankt! Haha, ik was zelf ook verbaasd dat ik het nog kon! Ik denk dat dat is omdat ik ook weer snel beneden was haha!M’n vriendin heeft snel een paar foto’s geschotn :-)

 2. ninja moeder

  Wat leuk! Bedankt voor je nominatie :-) Daar word ik ook weer blij van. Zo maken wij elkaar blij. Je hebt ook leuke vragen bedacht die ik zeker wil beantwoorden op mijn blog. Dus ik ga hier zeker iets mee doen. Thanks :-)

 3. zomersproetje

  Wauw, 4 x!! Dik verdiend hoor!!! Prima mixje gemaakt van alle vragen, hoor. 44 vragen is ook niet te doen…Leuk om zo meer over jou te weten te komen. Gaaf dat je ook van zingen en yoga houdt en dat blogje wat je op noemt vind ik ook erg tof! Ook super mooie foto’s. Snap dat je bij 4 nominaties wel een handstandje durft te wagen :-P.
  zomersproetje onlangs geplaatst…Het verschil tussen het brein van de man en de vrouwMy Profile

 4. chantal

  Ha Eva,

  Wat super lief dat je mij genomineerd hebt! Ik voel me vereerd! En wat heb je de vragen leuk beantwoord. Je quote, daar herken ik me ook helemaal in. :-) Ik wil je bij deze bedanken voor de nominatie. De vragen sla ik even over. Niet vervelend bedoeld, ik heb de award al eens ontvangen, en schrijf liefst niet twee keer over hetzelfde op mij blog, vandaar. 😉 Hier kan je hem lezen als je het leuk vindt: http://www.mamazing.nl/events/de-liebster-blog-award/ en ik volg je sowieso! Leuk!

  Liefs, Chantal
  chantal onlangs geplaatst…Reportage: de negenmaandenbeurs 2015My Profile

 5. salvatore ferragamo calder boot

  Hey there excellent website! Does running a blog similar to this require a great deal of work? I have very little expertise in coding but I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyhow, if you have any recommendations or tips for new blog owners please share. I know this is off subject however I just needed to ask. Kudos!

 6. Alfredo Seavers

  Good web site! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a nice day!

 7. seo services brisbane

  Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 8. cách cài viber cho điện thoại

  I really wanted to jot down a word in order to appreciate you for those marvelous recommendations you are writing on this website. My extensive internet lookup has finally been honored with wonderful information to talk about with my co-workers. I ‘d say that most of us site visitors are truly fortunate to live in a perfect website with many perfect people with interesting basics. I feel truly happy to have encountered the web page and look forward to really more excellent times reading here. Thanks a lot once more for everything.

 9. cau so de mien bac

  An attention-grabbing discussion is value comment. I feel that you should write extra on this topic, it may not be a taboo subject however generally individuals are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers

 10. dream science memory foam sleep system pillow allergies

  A lot of of what you mention happens to be astonishingly appropriate and it makes me ponder the reason why I had not looked at this in this light previously. This piece really did turn the light on for me as far as this topic goes. Nonetheless there is just one point I am not too comfortable with so while I attempt to reconcile that with the main idea of your issue, allow me observe exactly what all the rest of your visitors have to say.Nicely done.

 11. seo expert brisbane

  I’d need to examine with you here. Which is not something I normally do! I take pleasure in reading a put up that can make people think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

 12. top seo brisbane

  hi!,I like your writing very a lot! proportion we keep in touch extra approximately your post on AOL? I need an expert in this space to solve my problem. May be that is you! Having a look ahead to look you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge