Klieder – n prachtig concept!

IMG_2593Klieder in Delft is echt geweldig! Ik ben helemaal weg van het concept. Het speelt enorm in op de dagelijkse behoeftes van ouders deze dag vind ik. Op hun eigen Facebook pagina schreven zij laatst het volgende: Bij Klieder geloven we in aardigheid. Dat een gemeende glimlach je hele dag in positieve zin kan veranderen. Dat voor een ander zorgen je meer teruggeeft dan voor jezelf zorgen.

IMG_5838Bij Klieder vergeten we soms onszelf, maar nooit jullie. Omdat we weten hoe mooi en intensief het is een kind te begeleiden naar volwassenheid. En hoe je daarbij soms ook even iets extra’s kunt gebruiken. Een lekker taartje, of een fijn cadeautje.
Of even een goed gesprek, of wat tijd voor jezelf.

Dat is Fair Trade volgens Klieder.
En we geloven dat het mogelijk is dat geven leidt tot een gezond bedrijf, waarin uiteindelijk genoeg terugkomt om van te kunnen leven.
Zodat we nog jaren om én aan jullie kunnen geven.

IMG_2597En dat ervaar ik ook zo als ik daar ben,  het is heerlijk om er even neer te strijken met je kleintje(s) te genieten van bijvoorbeeld een heerlijke lunch of even rustig te shoppen. Ondertussen spelen de kindjes lekker met elkaar, want dat kan daar van hartenlust. En wij moeders kunnen dan gezellig kletsen, wat ook op een natuurlijke wijze gebeurt. Eigenlijk altijd als ik daar kom. Het is geen grote plek, maar daarom juist zo knus. En door al dat gespeel en rustig aan modus waar je in terecht komt is het heel natuurlijk om bij Klieder een praatje onder elkaar te hebben. De paar keren dat ik er ben geweest heb ik al vaker dates gezien met moeders die elkaar kennen en hier afspreken. Of nieuwe contacten zien ontstaan tussen ouders die elkaar nog niet zo goed kennen. Als je per ongeluk een luier vergeten bent zijn die ook beschikbaar op het toilet. Waar ook een leuk ingerichte verschoon plek is. Ook de menu kaart is heel kindvriendelijk en gezond.

Kortom, dit is een plek waar ik graag kom!

evazwart

3 gedachten over “Klieder – n prachtig concept!

  1. superbeets

    Wonderful blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally overwhelmed .. Any tips? Thanks!|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge