gaafgroen beurs – a must see

Hey Hey, afgelopen weekend waren we bij de Gaafgroen beurs in Den Haag. Het was boven verwachting leuk! lezen jullie mee?

beurs

 

Helemaal grappig is het, dat diegene die deze beurs organiseert de oude kinderdagverblijf juf van onze dochter van 7 is! Het was heel leuk om haar ook even te zien. Samen met haar moeder organiseert ze deze beurs op verschillende plekken. Wij kunnen ons nog herinneren dat zij vroeger vertelde dat ze dit ook wilde doen. Leuk dat ze haar droom is gaan leven! En super leuk concept heeft ze ook bedacht vind ik!

beurs

We waren vrij laat ( rond 17.30 uur maar het duurde tot 20.00 uur) en het was vrij rustig, maar we hebben het zo naar ons zin gehad! We waren met ons gezin en dat van mijn broer. Hier de twee neven die slechts 2 maanden schelen boven op de foto. Het is echt een leuke beurs. Allemaal biologisch of duurzaam of inventieve kraampjes met diensten en spulletjes te koop. Voor de kinderen was er een speciale speelhoek en er was ook schmink op natuurlijke basis wat ook zeer in de smaak viel.

beurs

Dit zijn bloemen slingers gemaakt van vilt. Ik vond het zo’n feestelijk gezicht! Onze favoriete kraampjes waren die waar je wat kon proeven. Hmmm heerlijke sausjes geproefd en ook een kraampje met olie van pompoenpitten. Deze werd vol passie aangeprezen door een goedlachse man. E-oil heet het bedrijf. Hij had er heerlijke sausjes mee gemaakt en gaf ons zelf een hapje olie tezamen met vanille ijs. Hmmm. De kinderen bleven maar om meer vragen 😉 Deze flessen hebben we gelijk meegenomen ook voor onze vaders op vaderdag. Rijk aan magnesium schijnt deze te zijn:

beurs

Verder nog interessant op deze beurs voor de moeders: kleertjes, draagdoeken een diëtiste die een lezing gaf over hoe je gezond vaste voeding kunt introduceren bij je kleintje(s). Hier komt ook nog een interview mee hier bij opvoedenzonderstress.nl!

beurs

Onze kinderen hebben lekker rond gereden op een fietsje en met een ballon gespeeld. Maar ook even in de kinderhoek met auto’s en boekjes. Er was best veel te zien en te doen! Er waren bijvoorbeeld ook kraampjes met biologische pakketten, edelstenen, raw fruit, jammie lekker gedroogde appel e.d. , natuurlijke schoonmaakmiddelen, een dierenvoeding kraam en ga zo nog maar even door. Er was ook lekker eten op deze beurs wij aten een broodje falafel en biologische wraps en soepjes. Het laatste waren de kinderen helemaal weg van. Wij hebben echt een top avond gehad!

Wil je zelf ook een keertje kijken? De beurs is deze zomer nog veel vaker te zien op verschillende plekken! Dit is de flyer en je kunt natuurlijk ook kijken op de site van de gaafgroen beurs voor de volgende data en plekken waar de beurs zal zijn!

beurs

Wij vinden deze beurs echt een aanrader in ieder geval! En we gaan zeker nog een keertje langs, maar dan in de middag al. Waarschijnlijk combineren we het dan met een dagje strand op Kijkduin 😉

Lijkt deze beurs jouw ook heel leuk en wil je met ons delen waarom? Of ben je al eens geweest naar deze beurs? Laat het ons weten in de reacties bij dit bericht!

evazwart

Volg me via bloglovin.nl of like m’n Facebook pagina: opvoedenzonderstress.nl

Opvoeden Zonder Stress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge