Fourtina – leuke valentijnsdate?

Vorige week donderdag waren manlief en ik een avondje uit. We gingen naar de spetterende theatershow: Fourtina! Waar allemaal liedjes van Tina Turner worden gezongen met dans en zang door Nurlaila Wolda-Karim en crew.

Fourtina

Nurlaila ken ik al heel lang, zij is de dochter van mijn basisschool juf, die ik ook wel eens mijn tweede moeder noem. Vroeger wilde ik altijd musical ster worden en zij was dat toen der tijd. Ze is trouwens van die musicals in Nederland ook bekend geworden. Ze heeft o.a. gespeeld in Fame, Miss Saigon, was hoofdrolspeelster in the Wizard of os en laatst nog te zien in Sisters act.

FourtinaMaar ze is een bezig bijtje en doet eigenlijk alles wat ze graag wil doen. Zo heeft ze recentelijk een eigen c.d. uitgebracht , Cameleon (klik hier). En heeft ze zelfs en kinderboek op de markt gebracht met een liedjes c.d. dat wereldse kinderliedjes heet. Hierover komt nog een keer wat online, want mijn dochter zingt die liedjes heel vaak met veel plezier.

FourtinaEn nu heeft ze een eigen theater show, Fourtina, waarmee ze rond toert door Nederland. Dit wilde ik voor geen goud missen. Want, ik ben niet zo’n fan van Tina Turner, maar wel van Nurlaila! En mijn man kan Tina Turner erg waarderen, dus we dachten: dit is een match!

We gingen lekker naar theater de Meervaart in Amsterdam. Oppas ( lees: zusje ) voor de kids geregeld en hup wegwezen.

Eerst hebben we heerlijk gegeten in culinair Turks restaurant genaamd Sahan. Echt een aanrader trouwens, het eten was er heerlijk!

FourtinaEn daarna hebben we genoten van de spectaculaire show Fourtina! Het was een spectakel van super mooi gezongen liedjes met lange uithalen en veel gevoel. Nurlaila heeft echt een dijk van een stem. Verder was Fourtina gevuld met dans acts eromheen, een lichtshow en een fantastische band.

Nur is echt een ster in mijn ogen, ze heeft het stuk goed opgebouwd en heeft de zaal doen laten swingen! Mijn man en ik hebben ook lekker staan dansen. Bijna iedereen stond eigenlijk voor zijn/haar stoel te dansen. Ik vind het dan ook echt een aanrader om naar toe te gaan.

Klik hier als je de data voor aankomende shows wilt weten. Fourtina speelt binnenkort nog in Rijswijk o.a. en Delft en nog veel andere plekken ook!

FourtinaWij hebben 27,50 euro per kaartje betaald voor de 1e rang. Dit vonden we een prima bedrag om te betalen voor een top avond uit! Erbij in zat ook nog een drankje tijdens de pauze.

Hebben jullie deze show al gezien? Lijkt het je leuk? Gaan jullie nog wel eens uit? Of laat jullie drukke leven het niet toe? Laat het me weten in een reactie! Ik ben benieuwd.

evazwart

Volg me via Bloglovin.nl als je makkelijk op de hoogte wil blijven van de berichtjes die ik post!

Ook ben ik te vinden op Facebook onder: opvoedenzonderstress.nl
Geef me jou duimpje als je dat leuk vind!

4 gedachten over “Fourtina – leuke valentijnsdate?

  1. Henny

    Lijkt me erg leuk. Wij gaan eigenlijk veel te weinig met zijn tweetjes op stap. Maar half januari zijn we naar Noorderslag geweest. Dat was ook een erg geslaagde avond. De kinderen waren uit logeren. Zo konden we van te voren ook nog even uit eten. Ik geniet wel echt van dat soort avonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge