bijzonder leuke actie!

Vandaag heb ik een bijzonder leuke actie voor jullie! Ik heb babyfluisteraar en kindfluisteraar Loes Reusink -Meijer een tijd geleden geïnterviewd. En ik vond het zo interessant en bijzonder dat ik er wel drie onderdelen van heb gemaakt! Ik heb haar honderduit gevraagd over wat zij in de praktijk tegen komt en hoe zij de dingen thuis doet. Daarnaast ook hoe zij tegen opvoeden en het leven aan kijkt. Het eerste artikel komt a.s. maandag online. Maar ik vraag alvast jullie aandacht voor een bijzonder leuke actie: Ze organiseert namelijk zondag middag 12 april ook een workshop met haar over de invloed van overleden voorouders op jou en je kind(eren)! Dit vind ik echt bijzonder interessant! Bijzonder

Heel bijzonder en leuk dus. En ik mag drie lezers van deze blog blij maken met een bijzonder leuke korting! Deelname kost € 25,- voor drie lezers van opvoedenzonderstress.nl ipv € 32,-. Zie onderaan hoe je kans maakt op de korting.

Wat is er nou zo bijzonder aan?

Even over de inhoud van deze bijzonder leuke middag: Loes Ruesink – Meijer (baby- en kinderfluisteraar) vertelt over de invloed van overledenen op ons levenden en hoe ze dat terug ziet bij ouders en kinderen. Waarom overledenen zich nog onder ons bevinden en hoe aandacht voor overledenen rust in jouw gezin brengen. Overledenen verdwijnen niet zo maar van de aarde. Heel vaak hebben ze nog liefde en aandacht van levenden nodig.

Lees hierover het volgende bijzonder leuke artikel: http://www.vrouwenpassie.nl/artikelen/waarom-overledenen-zich-nog-onder-ons-bevinden/

Waarna ze je doormiddel van een geleide meditatie begeleidt om in contact te gaan met de energie van een overleden voorouder om een probleem of uitdaging die je in het dagelijks leven ervaart op te lossen. Hoe bijzonder is dat?

Even praktisch

Deze bijzonder leuke lezing en mini-workshop gaat plaatsvinden op zondagmiddag 12 april van 14:00uur tot 17:00uur bij Academ, Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II, 3051 GE Rotterdam, www.academ.nl.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar Loes@fluisterhuis.nl

Wil je echter kans maken op de korting, dan moet je ook nog even het volgende doen:

– Volg opvoedenzonderstress.nl via bloglovin.nl

Opvoeden Zonder Stress

– Like de facebookpagina: opvoedenzonderstress.nl en ook de facebookpagina: energiekdoorouderschap.nl

– Laat in een reactie hieronder weten waarom deze workshop jou bijzonder of interessant lijkt en waarom jij juist van deze korting gebruik wil maken!

Per mail wordt de korting uiterlijk woensdag 8 april aan drie van jullie uitgereikt. Dus vergeet vooral niet jou email op te geven bij de reacties!

Kijk voor meer informatie over Loes op www.fluisterhuis.nl of www.energiekdoorouderschap.nl

evaroze

4 gedachten over “bijzonder leuke actie!

  1. Kimberley

    Ik vind het heel bijzonder, maar ik ben zelf de beste kinderfluisteraar voor mijn eigen kindjes, haha. Ik hoop dat iemand het wint die er onwijs veel aan heeft!

  2. EvaVisser Bericht auteur

    Ja, vlijtig liesje, ik begrijp wat je bedoelt. Ik heb van jongs af aan altijd geloofd dat er meer is tussen hemel en aarde. Ben echter niet gelovig opgevoed. Doordat er meer spiritualiteit in mijn leven kwam ben ik steeds meer dingen gaan ‘geloven’. Ik vond dit onderwerp ook al lange tijd heel interessant. Lees: Keek graag Derek Ogilvie. Maar deze bijeenkomst is ook helemaal nieuw voor mij! Ik ga wel. Even ervaren wat het is en wat het doet. Loes is in ieder geval echt heel leuk. Misschien wint je nieuwsgierigheid het van het niet zeker weten of je het geloofd ? :-) Liefs, Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge