Ben jij een Vrouw met Passie ?

Twee weken geleden stranden ik aan op een event. Vrouw & Passie heet het. Toen mijn man het aan een moeder van school vertelde stelde zij zich er iets heel sensueels bij voor… Haha. Nee, geen passie op die manier. Maar de passie om te doen wat je echt wilt doen. Of waarvoor je hier bent op deze wereldbol…Vrouw & Passie

Klinkt heel diepzinnig allemaal. Dat was het ook wel gedeeltelijk, maar voor mij was het vooral heel leuk en exited! Ik zou me laten overspoelen met wat er die dag zou zijn. Ik had natuurlijk van te voren gelezen wat ik kon verwachten op het Vrouw & Passie event. Lezingen met leuke vrouwen die van diepe schulden naar het grote geld waren gegaan.  En bijv. over hoe je succesvol wordt met datgene wat je het liefste doet. Wat het dan ook is. Verder waren er allemaal coaches aanwezig. Waar je kleine workshops en 1 op 1 afspraken mee kon maken gedurende de dag. Van life coaches tot styling coaches en voor verschillende onderwerpen en niches of met verschillende doelgroepen.

Vrouw & Passie

En wie waren naar het event gekomen?

Wederom coaches en andere zzp’ers of toekomstige zzp’ers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om voor hun dromen te gaan. Oftewel hun ‘waarom’ te leven volgens oprichter en organisator Josje Feller. Bekende naam? Ja! Haar interviewde ik hier bij het gedeelte ‘Special interviews’. 😉

Vrouw & Passie

Wat deed ik daar dan?

Nou, ik had het vooral naar mijn zin. En onlangs ben ik met een heel leuk traject begonnen om meer helder te krijgen waar ik mijn focus op wil zetten de aankomende jaren. Mijn kindjes worden groter, mijn  man gaat lekker. En nu ik nog 😉 Ik ben natuurlijk begonnen met deze blog. Maar eigenlijk wil ik nog veel meer! En omdat ik even door de bomen het bos niet meer zag en je eigen man toch niet echt je beste coach blijkt te zijn. Aanvaarden ik hulp in mijn zoektocht van Ilonka de Haan. En starte bij haar en Monique het traject : Soulbranding. Erg leuk. Ik zal nog een apart artikel schrijven over wat ik daar allemaal van mijzelf tegen kwam ;-).

Maar goed even terug naar het Vrouw & Passie event

Het Vrouw & Passie event was voor mij het perfecte moment om contacten te leggen. En om mijn elevator pitch ( die nog lang niet af was, maar goed ) te oefenen. Want hoe vertel ik nou kort en bondig wat ik doe en wil doen? Het bleek een erg leuke leerschool te zijn waar hele leuke contacten uit zijn gekomen! Ik ben zelfs meer te weten gekomen over numerologie en informatie vanuit de Maya’s. Het zijn methode waarin je kunt zien wat je goede eigenschappen zijn en waar je meer aandacht aan kunt geven. En het is zelfs zo, dat ik een halfjaar auteurschap ga doen bij het Vrouw & Passie online magazine!! Heel leuk om hier deel van uit te gaan maken! En kijk eens wie ik ook tegen kwam op het event? Loes! Van die interessante interviews bij ‘Special Interviews’ hier op m’n blog. Finally ontmoette ik haar in het echt en dat was heel leuk! Loes Ruesink:

Vrouw & Passie

Samen werken met Vrouwen met Passie!

Verder zullen jullie meer artikelen en/of samenwerkingen hier op mijn blog tegen gaan komen met dames die ik daar heb ontmoet. Tipje van de sluier? Ik kom bij Marleen Den Arend van het mamaburo op haar youtube kanaal met een interview. En zij zal haar kennis en ervaring hier delen voor moeders die naast moeder zijn ambities in zich hebben, maar er niet helemaal uit komen. Verder heb ik de afspraak met styliste Debbie de Brie van Metlievde om ‘iets’ samen te doen. Wat, dat horen jullie nog… En zo heb ik nog een paar dames die ik zal interviewen hier op opvoedenzonderstress.nl om van hun ervaring te leren!

Vrouw & Passie

Zelfverzekerd

Maar bovenal ben ik veel zekerder geworden in het staan in mijn schoenen als onderneemster. Als Eva. Als Vrouw. Ik heb super goede tips gekregen over nieuwsbrieven schrijven ( want dat was er nog niet echt van gekomen…. 😉 ) En tips om te bouwen aan je eigen succes. Een van de zinnen die mij echt is gebleven is: “Als je iets wilt leren, je wilt bijvoorbeeld een training doen of hebt geld nodig om in iets anders van je bedrijf te investeren. Ga dan gewoon doen wat jij heel gemakkelijk doet, maar dan voor geld! Bijv. als je goed kan masseren of tips kan geven over het een of ander of een bepaalde coaching techniek kan. Zo wordt het gelijk niet moeilijk meer om er geld voor te vragen.” En je kan je blijven ontwikkelen om steeds beter te worden!

Helemaal leuk vond ik het om een paar dagen geleden te zien dat ik op de foto te sta samen met Nadine Schartz boven aan het artikel over het Vrouw & Passie event in het online Vrouw & Passie magazine! Leuke foto :-)

Zijn jullie wel eens naar dit event “Vrouw & Passie” geweest? Of zou je er naartoe gaan als het er weer is? Kan jij nog goede tips gebruiken op het gebied van je eigen ambities naleven naast het moederschap? Of ben je dit al volop aan het doen en heb je tips? Laat het me weten in de reacties! Van elkaar kunnen we heel veel leren 😉

evazwart

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van wat ik schrijf? Volg me via bloglovin.nl of like m’n Facebook pagina: opvoedenzonderstress.nl

Opvoeden Zonder Stress

7 gedachten over “Ben jij een Vrouw met Passie ?

  1. berkey

    Hello! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to check it out. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Wonderful blog and brilliant style and design.|

  2. thefeed

    For latest information you have to pay a visit world-wide-web and on internet I found this web page as a finest web site for latest updates.|

  3. feed

    Greetings from Ohio! I’m bored to tears at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, wonderful site!|

  4. passive atmospheric water generator

    Attractive section of content. I simply stumbled upon your blog and in accession capital to claim that I acquire actually loved account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds or even I fulfillment you get admission to constantly fast.|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge