5xvragen met Loes Ruesink

werk

Naam Moeder: Loes Ruesink is hooggevoelig, babyfluisteraar en kinderfluisteraar en moeder van 4 kinderen.

Wat is het slaap ritme of hoe is de planning voor het naar bed gaan bij jullie?

Eigenlijk heb ik die  niet echt. Wij doen het iedere keer anders. Bijna altijd voelen we wat er in het moment nodig is. Soms allemaal te gelijk, soms apart, soms kletsen, soms een boekje voorlezen. Het is wel zo dat ik meestal de ochtend voor mijn rekening neemt. En mijn man de avond.

Wat en rond welke tijden krijgt je kindje tijdens de dag te eten? En wat en wanneer eet jij?

Wat misschien wel leuk is om te delen op het gebied van eten binnen ons gezin is de ‘smikkeltoren’. Die zetten we tussen vier en vijf uur op een tafel waar iedereen bij kan. Dat is een soort Etagere met o.a. groente, fruit, noten, komkommer, gedroogde abrikozen, couscous, appelmoes, soepstengel met smeerkaas. En die zetten we dan gewoon neer. Dan is ook de druk eraf dat er s’avonds groente gegeten moet worden tijdens het eten. Want die smokkeltoren gaat altijd helemaal op.

Wat is het leukste spelletje van jou kind(eren) op dit moment?

Het favoriete spel bij ons thuis is ‘Uno’. Dat is een super leuk kaartspel. We doen dit spel bijna elke dag! Onze 5 jarige doet zelfs al mee.

Hoe zorg je voor balans in je werk en gezin/leven? En hoe en wanneer neem je mama tijd?

Eigenlijk is mijn werk tijd met mijzelf. M’n gezin is eigenlijk werk en mijn werk is hobby/vrije tijd. Als ik even niet gewerkt heb, wordt ik een beetje een narrige moeder. Naar de sauna gaan doe ik ook wel eens. Of een boekje lezen.

Hoe zie je jezelf en je gezin/leven over 5 jaar?

Over 4 maanden gaat de jongste naar school. Wat ga ik doen na 11 jaar opvoeden? Ik kan het me niet voorstellen eigenlijk. Over 5 jaar heb ik een tiener van 16, dat lijkt me eigenlijk heel stoer! Ik wens dat mijn kinderen goed groot worden en met veel plezier. En ik wil dan ook een boek geschreven hebben.

Bedankt Loes, voor je antwoorden. Wat vinden jullie van haar antwoorden? Kennen jullie het spel ‘Uno’? Ik namelijk niet… Doe jij het ook zo of juist heel anders? Wil jij ook een keer mee doen met 5 keer vragen? Stuur me dan een mailtje! Vind ik leuk!

evazwart

Volg me via bloglovin.nl of like m’n Facebook pagina: opvoedenzonderstress.nl

Opvoeden Zonder Stress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge