5x vragen met Archana

Na een lange tijd heb ik weer een 5 x vragen voor jullie, deze keer met een vriendinnetje van vroeger. Ze is inmiddels voor de tweede keer zwanger. Hiervoor deed ze een opleiding voor visagie, deze opleiding staat nu een beetje op een laag pitje. Lezen jullie mee wat haar antwoorden zijn op de 5 vragen?

vragen

Naam Moeder: Archana Ramsamoedj-Laldhari, leeftijd: 26

Heeft een jonge dochter en is op dit moment zwanger van de tweede.

Wat is het slaap ritme of hoe is de planning voor het naar bed gaan bij jullie?

Op dit moment gaan we elke dag rond 9 uur naar boven en dan wordt trisha opgefrist, pamper verschonen en dan drinkt ze pap en gaat ze slapen. De eerste 4 maanden deed ik overdag de voeding en als me man thuis kwam nam hij het over, zodat ik kon rusten. Zij werd toen nog in de nacht wakker om te drinken.

Wat en rond welke tijden krijgt je kindje tijdens de dag te eten? En wat en wanneer eet jij?

Nu eet trisha met ons mee, dus dan gaat heel makkelijk. 3 x een maaltijd en 2 tussendoortjes. Eerste 4 maanden was ik om de 3/4 uur haar pap aan het geven, waardoor ik zelf elke keer heel laat pas at. In het begin moest ik nog echt in een ritme komen en vloog de tijd zo snel.

Wat is het leukste spelletje van jou kind(eren) op dit moment?

Trisha vind kiekeboe heel erg leuk of als je achter haar rent. Ze houdt er ook van als je in de manenschijn met haar zingt.

Hoe zorg je voor balans in je werk en gezin/leven? En hoe en wanneer neem je mama tijd?

Ik werk op dit moment niet meer, dus heb alle tijd voor mijn kindje. En savonds ga ik eerder naar boven om lekker te ontspannen

Hoe zie je jezelf en je gezin/leven over 5 jaar?

Over 5 jaar hoop ik een werkende moeder te zijn die een balans heeft tussen het moederschap/werk/huishouden en vrouw zijn.  Een moeder die er kan zijn voor hun kinderen. Genoeg aandacht en liefde kan geven, zodat ze niks tekort komen.

Bedankt Archana, voor je antwoorden. Wat vinden jullie van haar antwoorden? Doe jij het ook zo of juist heel anders? Wil jij ook een keer mee doen met 5 keer vragen? Stuur me dan een mailtje! Vind ik leuk!

evazwart

Volg me via bloglovin.nl of like m’n Facebook pagina: opvoedenzonderstress.nl

Opvoeden Zonder Stress

2 gedachten over “5x vragen met Archana

  1. Vlijtig Liesje

    Leuk om te lezen. Ik weet dat het ‘niet werken’ heet als je geen betaalde baan hebt, maar ik vind dat ze wel degelijk werkt. Ze zit vast niet de hele dag uit de neus te eten, toch?

    Kiekeboe is inderdaad een populair spelletje. En lekker makkelijk en goedkoop : )
    Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Huisstof in je huisMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge